torstai 16. elokuuta 2012

Painimatseja jumppavälineiden kanssa

Edellinen blogikirjoitus keräsi paljon hyviä kommentteja, joista koitan ottaa onkeeni. Ihan liian kiire kerätä kuntoa ei kärsi olla, jos meinaan harrastuksesta yhtään pitkäikäisempää. Haikailin siinä Puotiniemen sisukkuuden perään, mutta ehkäpä sitä sisukkuutta tarvitsisin kaikista eniten lisää kuntouttamiseen ja oheisharjoittelun noudattamiseen.

Ihan en sohvalle kuitenkaan löpsähtänyt, eikä kai ole tarvistakaan. Kävin eilenaamuna hölkkäämässä yhdeksän kilometriä eikä nyt aivan kamalalle tuntunut. Työmatkat luonnollisesti pyörällä vielä kun kelejä riittää. Töiden jälkeen jumppasin tunteroisen lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyä. Tänä aamuna polkaisin töihin pidennettyä reittiä 35 km ja kävin ostamassa gymstick doorgym-laitteen jolla meinasin voimistaa lähentäjiä ja lonkankoukistajia kun tavallisilla kumppareilla meinaa olla vähän pähkäilyä ja rimpuilua. Ihan täysin rapistuneet ei sentään minunkaan lihakset taida olla, kun vastusta ei tuntunut millään saavan tarpeeksi ja heti ensimmäisessä harjoituksessa uusi laite napsahti poikki. Tein sitten harjoitukset loppuun tuttujen kumirenksujen kanssa. Gymstick doorgym -laitteelle annan kouluarvosanaksi 4+, jossa + tulee hienosta punaisesta väristä.

Nyt tuo jumppapallo näyttää sen verran ärsyttävältä, että taidanpa käydä ottamassa vielä sen kanssa yhden painimatsin. Oppiipahan olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti