perjantai 14. syyskuuta 2012

Viimeinkin ryytynyt olo

Juoksun jäätyä pois tässä lonkkaa kuntouttaessa on ollut vaikea saavuttaa vastaavan ryytynyttä oloa mistä juoksutreenin keskellä saa nauttia. Nyt alkaa kuitenkin pikkuhiljaa olla jo vähän räkääkin poskella, kun olen keskittynyt tosissaan korvaaviin treeneihin ja olen jättänyt muutaman kilometrin hölkkäkokeilut pois. Viime päivien ohjelmaa:

La: ap 68 minuutin sauvakävellen vetoja rinnesuolla + kuntopiiri; ip 55 min sauvakävely rinnesuolla

Su: lepoa, ajo Ouluun

Ma: ap 33 km pyörälenkki avgHR 145; ip 33 min kuntosaliharjoitus avgHR 146

Ti: ap 23 km pyörälenkki avgHR 130; ip aiemmin blogaamani pyöränkorjaus

Ke: ap 32 km pyörälenkki avgHR 144; ip 46 km pyörälenkki avgHR 146

To: ap 29 km pyörälenkki avgHR 142; päivällä tunnin tutustuminen kuntosaliin, punttien kanssa rimpuilua; ip 25 km pyörälenkki avgHR 154

Keskiviikkona iltapäivän pyörälenkillä loppui veto kesken kaiken ilmeisesti vähän heikon ruokailun takia. Sain puhtia takaisin kioskilta ostetulla kahvilla, suklaapatukalla ja limsapullolla. Kotouduttuani vedin nokosia kaikessa rauhassa, kun herätyskello komensi bänditreeneihin. En meinannut ensin ymmärtää mistään mitään, mutta sain kuitenkin lopulta vääntäydyttyä soittamaan. Tänään sitten aamulenkillä kulki jo vähän paremmin.

Kävin tänään teknopalatsilla henkilökohtaisessa saliohjauksessa ja sain ohjelman, joka pitäisi tukea juoksutreeniä. Eihän tuohon saa aikaa kulumaan kuin pari tuntia viikossa, joten treenipäiväkirja pitänee täyttää pyöräilemällä. Ohjaaja suositteli minulle myös jotain ihmeen äijäjoogaa, jota tietty olisi nyt aikaa kokeilla kun juoksu ei vie yli kymmentä tuntia per viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti