perjantai 23. marraskuuta 2012

Joutavaa turinaa bändiharrasteista

Torstait on meikäläisen viikkorytmissä hankalia päiviä. Treenaamme bändin kanssa keskiviikkoiltaisin yleensä kahdeksasta kymmeneen mikä sotkee normaalia unirytmiäni. Yritän korjata ongelmaa nukkumalla ennen treenejä ja menemällä nukkumaan torstaina normaalia aiemmin, mutta torstaista selviäminen on yleensä hieman tavallista raskaampaa.

Toisaalta soittohommat antavat vähän balanssia elämään jossa muu sisältö tulee insinöörin töistä ja toisaalta kuntoilusta. Hiomme treeneissä yleensä laulajamme tekemiä biisejä bändisoittokuntoon. Siinä on vähän erilaista miettimistä, että minkälaista fiilistä haluaa omalta osaltaan kappaleeseen tuoda lisää tai vahvistaa. Minä soitan bassoa ja se on kyllä erittäin mielenkiintoinen tontti jos sovittaminen ja säveltäminen yhtään kiinnostaa. Kyllähän tuo ehdottomasti on sellainen sydämen asia, että sietää riekkua sen yhden tai pari iltaa viikossa treeniksellä.

Treeniähän tässä on tullut vedeltyä taas normaalisti:

Ma: ap 10 km juoksua, ip 7 km juoksua + jalkapäivä salilla

Ti: ap 9 km juoksua, ip 13,5 km reipasta juoksua

Ke: ap 10 km juoksua, ip 12 km repasta juoksua

To: ap 7 km juoksua, ip 7 km juoksua + ylävartalopäivä salilla

Jos jotakuta kiinnostaa tutustua millaista musiikkia teemme, sitä voi kuunnella omalla vastuulla (ei maksa vaivaa jos hevimetalli ei maistu) täältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti