sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pitkä harjoitus ja muuta määrän mättämistä

Torstaina kävin aamusta lätkyttelemässä 8 km. Töiden jälkeen painelin salille tekemään ylävartalovoittoista kuntosaliharjoitusta. Olo oli tosi väsynyt, eikä välttämättä ollut ollenkaan hyödyllistä mennä salille. Vähän aikaa punttien kanssa nujuttuani totesin, että on parempi hölkätä kotia. Kotona sitten nukuin parin tunnin nokoset ennen iltajumppaa ja voin kertoa, että tarpeeseen tuli. Perjantaina 8 km ja 9,5 km lenkit ja uudet parin tunnin nokoset ennen iltajumppaa. Noilla lääkkeillä sekä pitkillä yöunilla olinkin valmis viikon toiseen pääharjoitukseen.

Läksin hölkkäämään 5:00 / km tahtia, jota jatkoin noin tunnin verran. Sitten askel alkoi lopulta kevenemään ja loput 18,5 km rennommalla 4:45 / km vauhdilla. Koko lenkki oli siis reilun 30 kilsaa pitkä ja meni oikein mukavasti. Olo lähinnä parani lenkin loppua kohti. On se merkillistä, miten tuollainen pitempikin siivu voi tuntua tietyssä mielessä melkeinpä palauttavalta harjoitukselta. Iltapäivästä kävin hölkkäilemässä reilun 5 km saunalenkin 5:20 / km tahtia. Tänään sunnuntaina vielä 9 km ja 10 km lenkit niin viikko tuli taputeltua täyteen, mitä nyt iltajumpat on vielä edessä.

Määrää viikolle 50 kertyi ihan nätisti 142 km, joka on selvästi eniten tänä vuonna.

Nyt kun täällä blogissa ei ole oikein hirveästi muuta sisältöä kuin harjoituksia ja niiden fiiliksiä, oliskohan aihetta siirtää ainakin osa sisällöstä jäsenten harjoituspäiväkirjat -osastolle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti