maanantai 21. tammikuuta 2013

Millä eväillä 1500 metrille?

Kiitoksia vielä kerran kaikille onnittelijoille! Tuntui mukavalta lukea kommenttejanne kisan jälkeisessä leijuvassa mielentilassa.

Kirjaan vielä tähän ylös viime viikon tekemiset myöhempää tarkastelua varten. Valmistauduin tosiaan torstain ratakisaa varten lähinnä hölkkäilemällä työmatkoja. Meillä on normaalisti bänditreenit keskiviikkoiltana. Siirsimme nuo treenit tiistaille, koska se sopi muillekin ja pääsin näin lepäämään erityisen hyvin keskiviikko-torstai välisenä yönä.

Ma: ap 6 km, ip 6 km sisältäen 6 nopeampaa pyrähdystä

Ti: ap 6 km, ip 6 km - nämäkin lenkit muutamalla pyrähdyksellä piristettynä.

Ke: ap 6 km, ip 6 km

To: ap 6 km, ip 6 km, ilta 5000 m kisa

Pe: ap 6 km, ip 6 km JÄYKKÄÄ

La: ap 8 km ip 11 km

Su: ap 9 km, ip 9 km

Yhteensä 110 km juoksua sekä tietysti jokapäiväiset jumpat.

Nyt pitäisi sitten keksiä millä eväillä lähden kohti sunnuntaisia piirinmestaruuskisoja. Siellä olisi tarkoitus juosta 1500 metriä. En ole koskaan juossut tuota matkaa ja anaerobinen juoksu taitaa olla aika heikolla pohjalla muutenkin.

Suunnitelmissa on käydä tänään hierottavana. Sen ohella jatkan kevyttä hölkkää kuten viime viikollakin. Meillä on taas bänditreenit tiistaina minkä ansiosta pystyn tekemään valmistavan harjoituksen jo keskiviikkona. Nyt pitäisi vain keksiä mikä olisi hyvä viimeistely 1500 m kisaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti