keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

PSM toinen kisapäivä ja 1500 metriä

Viivalle astui ilmeisesti kaikenkaikkiaan 17 juoksijaa, paljon enemmän mihin olen tottunut. Tiesin etukäteen, että tässä kisassa ei tarvitse itse huolehtia vauhdinpidosta vaan tulee loistoaika jos pystyn edes joukon jatkona roikkumaan. Lämmin tuuleton ilma lupasi sekin hyvää tuloksen kannalta. Porukka karkasi heti eka suoralla vaikka minäkin otin aika napakan startin mielestäni. Ensimmäiseen kierrokseen meni Riitan huutaman väliajan mukaan 1'13 joten pikkuisen tuosta olisi ollut syytä ehkä kuitenkin vielä niistää.

Muistikuvat jatkosta on vähän hämäriä. Määtän Jani meni karkuun. Hansia aloin tavoittaa ja jouduin ohittamaan ilkeästi juuri mutkan kohdalla. No ei siinä mitään, ohitus ei tuottanut hankaluuksia. Sitten oli aika pitkä väli seuraaviin juoksijoihin ja ei tuntunut olevan varaa kauheasti kiristää. Yritin kuitenkin puristaa edes hiljalleen kiinni keltapaitaista juoksijaa ja Jani Määttää. Sitten Jani pyyhälsi karkuun ja minä näin loppusuoralla että ehkä sittenkin olisi mahdollisuus juosta keltapaita kiinni. Otin kintuista sen mitä niistä oli otettavissa ja olin aistivani jonkunlaisen loppukirin poikasenkin siinä. Jäin kuitenkin metrin, pari taakse. Otin kuitenkin loppusuoralla kaveria kiinni ehkä sellaisen 10...15 metriä.

Loppuaika ilmeisesti 4'32,70, joka voi toki vielä tarkentua. Enkasta pois reilut viitisen sekuntia. Se 4'30 alitus jää vielä tulevaisuuteen, mutta varsin mukava onnistuminen tähän väliin.

Kisan jälkeen fillaroin pikimmiten kotiin, vaihdoin vaatteet ja kävin mättämässä puokkarin kuntoradalla 20 minuuttia vauhtikestävyyttä. Ei ollut ihan herkimmillään enää, mutta hyvä fiilis tuostakin jäi.

Lisäys: Tulokset varmistuivat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti