maanantai 4. elokuuta 2014

Maha pinkeänä

Sain viimeisen työviikonkin päätökseen ja pääsin viimein kesälomalle. Päätin että kesäloman alusta lähtien alan todenteolla noudattamaan ravitsemusvalmentajan lähettämiä ohjeita. Viikon alusta asti olen syönyt pari ylimääräistä välipalaa ja eilen sitten täydellä höökillä ruoka-annosten kimppuun. Tavoitteeksi oli asetettu varmaan monesta aika vähältä kuulostava 2200 kcal. Se tarkoittaa kuitenkin aikamoista määrää hyvälaatuista ruokaa. Ison aamiaisen jälkeen mietin, että mitenhän tästä lenkille pääsee kun maha tuntui ihan pallolta. Onneksi oli vain kuuden kilometrin verryttely ohjelmassa. Heti lenkin jälkeen armotta välipalaa syömään. Ja kolmen tunnin päästä lounasta. Lounas kohosi eteen Mount Everestin lailla ja meinasi siinä epätoivokin iskeä. Viimeiset leipäpalat pahan olon rajamailla mussuttaen mutta sain kaiken alas. Odotin jo kauhulla iltapäivän vetoharjoitusta, varsinkin kun sitä ennen piti syömän vielä välipalaa. Yllättäen vedot eivät aiheuttaneet mitään normaalista poikkeavaa pahoinvointia ja ruoat pysyivät sisällä. Päivällinen ja iltapala menivät todella tukkoon ahdetun olon kanssa.

Tänä aamuna olin vähän ihmeissäni kun eilisen kaltainen aamiainen ei tuntunut enää mitenkään hirveän suurelta. Välipaloja ja suurempia aterioita olen jo vähän odotellutkin aika nälkäisenä. Varsinkin lyhennetyn pitkiksen jälkeiselle päivälliselle oli oikeastaan jo ihan suden nälkä. Jotain on ilmeisesti aineenvaihdunnassa tapahtumassa. Toivottavasti ei kaikki tallennu läskeiksi vyötärölle.

Muuten hyvä vire jatkuu. Tässäpä viikon kirjaukset:

Ma: ap 6 km, ip 10 km

Ti: ap 6 km, ip 10 km Iinatin kuntoradalla 35'37

Ke: ap 6 km, ip 7,5 km

To: ap 6 km, ip 9,5 km

La: ap 6,5 km, ip Raatin yleisurheilukentällä 4 x 1200 m / 2...3' hölkkäpalautuksin aikoihin 3'55...3'49

Su: 18 km 4'13 / km

Helteitä on ensi viikoksi luvassa ja sehän mulle sopii. Olen huomannut, että helteellä harjoitteleminen nostaa kuntoa. Ohjelmassa on mulle poikkeuksellisesti vain yksi lenkki päivässä. Ajattelin ajoittaa ne iltapäivän lämpöön Jyväskylän kisoja ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti