maanantai 25. tammikuuta 2016

Vastatuulessa

Sairastin toissa viikolla flunssan ja viime viikolla oli tarkoitus palata varovaisesti harjoitteluun. Jotain oli kuitenkin selvästi vialla kun juoksu tuntui niin raskaalta. Jätin alkuviikosta väliin suunnitellun kovan harjoituksen koska tunsin oloni kovin väsyneeksi. Viikolle oli suunniteltuna myös testijuoksu Iissä ja viikon edetessä olin hyvin epävarma kannattaako sinne edes lähteä jos olo ei kohene.

Päätin lauantaiaamuna lähteä Iihin katsomaan mikä tilanne on. Auto ei kuitenkaan startannut akun tyhjennyttyä liian pitkän käyttämättömyyden vuoksi. Turhautuminen laukesi siinä  tilanteessa niin, että aluksi ajattelin että en lähde kotoa mihinkään koko viikonloppuna. Pienen tuuminnan jälkeen lähdin kuitenkin juosten vanhempieni luo kyläilemään.

Juoksu ei tuntunut vieläkään normaalilta ja vaikka matkaa oli vain reilu kymmenen kilometriä niin lenkki kotiinpäin sunnuntaina tuntui raskaalta. Minusta tuntuu etten palaudu nyt normaalisti ja ongelmia on väsymyksen kautta myös harjoittelumotivaatiossa. Täytyy nyt ottaa vähän aikaa todella rauhallisesti ja lenkkeillä sen verran että homma pysyy takuuvarmasti kevyen ja palauttavan puolella. Ikävä hetki tällaiselle romahdukselle kun sunnuntaina olisi pm-hallit ja muutaman viikon päästä aikuisurheilun halli-SM:t.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti