perjantai 19. helmikuuta 2016

Aikuisurheiluliiton SM halleista poisjäänti

Viime kirjoituksen toiveikas tunnelma ei ollut ilmeisesti kovin realistinen sillä oireilu on jatkunut tähän päivään saakka lähes muuttumattomana. Alkuviikosta kävin lääkärin juttusilla ja kun ei muutakaan keksitty niin aloitettiin kymmenen päivän antibioottikuuri. Jos jotain havaittavaa muutosta on niin ehkä poskiontelot eivät enää tunnu siltä kuin olisivat täynnä puuvillaa. Samoin hengitys ei tunnu tukkoisalta samalla tavalla kuin ennen kuurin alkua. Silti olo ei nyt sen kummemmin ole parantunut ja näinpä odotettu tämän viikonlopun kisareissu jää tekemättä.

Jossain välissä mietin että ei kait se haittaisi jos nyt edes kasin kävisin siellä juoksemassa mutta toipumisen kannalta raskasta matkailua tulisi. Olisiko se nyt oikein kilpakumppaneitakaan kohtaan mennä sinne mahdollisesti tautia edelleen levittämään.

Johan tässä alkaa puntti tutisemaan että joudunko seuraavaksi jättämään väliin myös SM-maantiejuoksut. Aikaa siihenkään ei ole enää kuin pari kuukautta ja vaikka parantuisin samantien alkaa tulla melko kiire harjoittelemaankin. Enpä olisi uskonut taudin alkaessa että vielä kuuden viikon päästäkään en olisi päässyt takaisin treenikuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti