perjantai 30. marraskuuta 2012

Fyssari kiitteli vuolaasti ja antoi terveen paperit

Mitäs tässä onkaan tapahtunut? Juoksin viime viikolla yhteensä 133 km. Tällä viikolla treenit on jatkuneet tuttuun malliin aamu- ja iltajumppien tahdittaen harjoituspäiviä. Maanantaina juoksin aamulla kymppikilsan, töiden jälkeen kävin salilla ja juoksin 7 km. Tiistaina aamusta 9 km ja töiden jälkeen 14 km juoksulenkki. Keskiviikkona juoksin aamulla 6 km töihin. Töiden jälkeen 6 km ja painelin fysioterapeutti Arin juttusille tällä erää viimeistä kertaa. Juteltiin siitä miten harjoitukset on sujuneet ja Ari meinasi, etteipä äkkiseltään muista toista asiakasta, joka olisi näin ahkerasti tehnyt määrättyjä harjoitteita. Minä puolestani kiitin erinomaisesta ohjauksesta joka johti nopeisiin tuloksiin. Totesimme myös, että harjoituksilla oli ollut toivottu vaikutus ja ei ole enää syytä uusille käyntikerroille. Tottahan toki opettelimme myös uusia harjoitteita joita olisi tarkoitus tehdä säännöllisesti osana harjoitusohjelmaa.

Illasta painelimme Tigr'n kanssa pikkukankaalle tekemään mäkiharjoitusta. Sieltä löytyy sellainen lyhkäinen lenkura, jossa on yksi loppua kohden jyrkkenevä lyhyt mäki. Parin verryttelykierroksen jälkeen aloimme juoksemaan mäkeä siten, että toinen oli vetovuorossa n. kymmenen metriä etumatkassa ja toinen yritti ottaa kiinni. Meikäläinen veti aluksi 3 nousua, jonka jälkeen Tigr'n oli vuoro hoitaa kolme seuraavaa rykäisyä. Tuon jälkeen vedimme vuorotellen vielä kymmenen kiekkaa täyteen. Harjoituksessa kertyi meikäläiselle 11 kilsaa juoksua.

Tänään sitten juoksentelin töihin taas kymppikilsan reitin ja töiden jälkeen kävin vähän painimassa väsyneissä merkeissä punttien kanssa kuntosalilla. Ei ollut mikään paras fiilis, mutta opettelin kuitenkin fyssarin määräämiä saliharjoitteita ja kaipa se pääosin tuli tehtyä mitä ohjelmassa seisoi. Lopuksi hölkkäilin kotiin 6 kilometriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti