sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kilpailukalenteriin täytettä

Kilpailukauden alkuun on enää pari hassua viikkoa ja kalenteriin alkaakin löytyä jo mielenkiintoisia kisoja. Kisakalenteri näyttää siis tältä:
 • 31.12.2016 Limingan Uudenvuodenjuoksu 10 km
 • 6.1.2017 Loppiaishallit, Rovaniemi 1000 m
 • 29.1.2017 Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruushallit Oulu 1500 m
 • 11...12.2.2017 Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallit Helsinki 1500 m ja 3000 m
Joku kisa tuohon Loppiaishallien ja pm-hallien väliin olisi hyvä löytää. Mieluiten joku keskimatka hallissa. Aikuisurheiluliiton kisojen jälkeen voisi vielä jonkun kisan käydä. Sen jälkeen kisakausi onkin ohi ja on aika alkaa suunnitella kevään ja kesän kisoihin valmistautumista.

Harjoittelurintamalla on mennyt ihan hyvin. Treenit ovat tuntuneet aika keveiltä, mutta nopeuden suhteen toki sopivan haasteellisilta. Viime vuosina melkoiseen raastamiseen tottuneena välillä mietityttää mahtaako tällä tavalla saavuttaa riittävää kestävyyttä kisoja ajatellen. Toisaalta nyt ainakin tulee runsaasti aiempaa enemmän tavoitevauhtista juoksua.

No, aika näyttää! Mukava päästä pian testaamaan mitä olen saanut aikaiseksi.

2 kommenttia:

 1. Mitä olikaan ne tavoiteajat noihin kisoihin, vai voiko ennustaa ollenkaan? Limingan kymppi, jos on sama reitti kuin Rantalakeudessa, on ainakin nopea, olletikin jos sattuu olemaan vähän länsituulta. Talviolosuhteet kyllä aina verottaa siitä ajasta.
  Nuo ratamatkat ja -kisat sitten tahtoo olla sellaisia että mennään sen mukaan, ketä sattuu kisoissa mukana olemaan. Ja onko tarkoitus kyttäillä porukan mukana sijoitus mielessä, vai juostaanko aika päämääränä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudenvuodenjuoksu on hupitapahtuma johon en sen kummempia tavoitteita aseta. Joka matkalta lähdetään hakemaan ennätystä. Virallista enkkaa mulla ei ole 1000 m juoksusta mutta olen juossut sen 2'53 paikkeille Ikiliikkujien torstaikisoissa.

   Poista