keskiviikko 14. toukokuuta 2014

SAUL SM-maastot Lempäälässä

Huonosti menneestä keväästä huolimatta päätin lähteä mukaan seuran reissuun SM-maastoihin. Alunperinhän minun oli tarkoitus juosta yleisessä sarjassa, mutta koska en ole harjoitellut käytännössä lainkaan päätin sittenkin osallistua M30-sarjaan. Olo oli hyvin epävarma ja mietin että jaksanko edes juosta kuutta kilometriä maastossa kilpatehoilla.

Päätin ottaa verryttelyn aika kevyesti enkä käynyt aamulenkillä lainkaan välttääkseni itseni väsyttämistä. Hoidin verryttelyt call-inin jälkeen ja asetuin viivalle kilpajuoksun kiinnostaessa sillä hetkellä aika vähän. Jäin heti paukusta tarkkailuasemiin ja koitin juosta rauhallisesti ryhmän mukana. Tuntui sen verran vaikealta, etten viitsinyt lähteä kovin höntyilemään. Jollain tapaa kuitenkin hengitys pelasi ja ohittelin alamäissä porukkaa. Ylämäissä taas minusta mentiin ohi.

Eka kierros oli ehkä kaikkein vaikein. Ensimmäinen tonni ei tuntunut tulevan täyteen millään. Siitä se sitten lähti vähän avautumaan ja väliaikojenkin perusteella sain kirittyä vauhtia loppua kohti ihan mukavasti. Sijoitus oli kuitenkin aika vaatimaton eikä aikakaan mikään hyvä ollut. Olin pari minuuttia hitaampi kuin vuosi sitten Oulaisissa pm-maastoissa jossa oli vaikeampi rata.

Kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin ihan positiivinen mieli siitä, että jaksoin juosta kiihtyvästi. Kyllä tämä vielä tästä kunhan terveys kohenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.