lauantai 20. tammikuuta 2018

Vuosi alkaa vastatuulessa

Heti alkuun jouduin jättämään väliin loppiaiselle suunnittelemani Rovaniemen kisareissun, kun oikean jalan isovarpaan tyvinivelen kanssa oli ongelmia. Viikon juoksutauko teki sille terää, mutta heti seuraavalla viikolla harjoittelu katkesi alkavan flunssan tuntemuksiin. Tauti ei ole iskenyt kunnolla päälle, mutta toissatalvena puolen vuoden mittaiseksi pitkittynyt flunssa on tehnyt varovaiseksi. Niinpä en ole nyt juossut käytännössä ollenkaan ja tammikuu on jo melkein ohi.

Saa nähdä jääkö tässä koko hallikausi väliin. Sellaista se välillä tahtoo olla. Jotain tässä vähän on silti pielessä, kun viime kesästä lähtien kisasuunnitelmat ovat epäonnistuneet erinäisten syiden vuoksi. Olenkohan mennyt jo turhankin varovaiseksi vai ilmestyykö näitä vaivoja, että olisi sopiva syy jättäytyä pois kisoista, kun kunto ei tunnu tarpeeksi hyvältä? Mene ja tiedä.

Tällaista tällä kertaa. Positiivisena puolena nyt on jäänyt aikaa harjoitella soittamista, joten sillä saralla huomattavaa edistystä on kuitenkin tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.