maanantai 12. helmikuuta 2018

Tauti alkaa hellittää

Alkuvuosi on tosiaan mennyt sairastellessa, mutta viime viikolla aloin lopulta tuntea oloni vähän paremmaksi. Henki tuntui kulkevan paremmin, joten kokeilin ensin vähän työmatkapyöräilyä ja sitten -juoksua. Lihaksisto oli tauon jälkeen tuttuun tapaan shokissa ja lantion alueella meni paikat todella kipeäksi juoksusta. Muuten tuntui ihan hyvältä ja normaalilta, joten juoksin vielä pari seuraavaakin päivää ja kivut alkoivat hellittää.

Lepäilin viikonlopun kun lihakset tuntuivat vielä väsyneiltä ja alipalautuneilta. Nyt maanantaina työmatkaa juostessa olo tuntui tauon jälkeen ensimmäistä kertaa jo tosi hyvältä. Eiköhän se tästä lähde taas rullaamaan. Kisojen osalta taitaa kyllä hallikausi tosiaan jäädä kokonaan välistä, kun eipä tuo innosta lähteä heti tauon jälkeen starttaamaan. Vaan mikäpä siinä, kunhan vaan saa taas juosta.

2 kommenttia:

  1. Hankala alkuvuosi sinulla, harmi. Joko treenaat terveenä?
    Itselläni oli ehjä PK kausi, mutta viime viikolla piti aloittaa valmistava kausi toukokuun puolikkaalle, mutta sain noroviruksen, mikä kyllä löi miehen kanveesiin, eikä vieläkään juoksu irtoa. Että ei näiltä takaiskuilta oikein voi suojautua.... ei muuta kun uutta matoa koukkuun👍

    VastaaPoista
  2. Fyysinen terveys on palannut mutta ei ole vielä toistaiseksi kiinnostanut alkaa mättää määrää. Pitää nyt vähän makustella jaksaako enää alkaa hullunmyllyyn.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.