maanantai 22. joulukuuta 2014

Rajoja kauemmaksi

Edellisen postauksen jälkeen olen ehtinyt viettää kevyen viikon ja tällä viikolla sitten taas olenkin puskenut määrää hiukkasen kovemmaksi. Nyt alan olla siinä pisteessä, että määrän lisääminen lyhyellä aikavälillä tuskin tuottaa enää pitkään tulosta. Nousee kyllä kovasti kunnioitus huippujen treenimääriä kohtaan kun itsellä näissäkin riittää lusikoitavaa. Silti, ensi viikolla on tähtäimessä vielä vähän vaativampi viikko jonka pääsen viettämään jouluvapaiden osalta kotimaisemissa Suomussalmella. Kiristyvä pakkanen uhkaa ensi viikon kovia treenejä mutta enköhän minä juoksemaan jokatapauksessa pääse. Mutta tähän viikkoon.

Ma: ap 8 km, ip 13 km

Ti: ap 6 km, ip 6 km PK1 + 8 km PK2 + 8 km VK1

Ke: ap 6 km, ip 13 km

To: ap 6 km, ip 10 km sis ~10 s kiihdytyksiä

Pe: ap 8 km, ip 12,5 km

La: ap 8 km, ip 8 x 1,2 km / 1' hölkkäpalautuksin

Su: 27,5 km porukkapitkis

Yht: 159 km juoksua

Jos tästä jotain järkeä yrittää löytää niin tavoitteena on saada kestävyys sille tasolle että pystyn vetämään keväällä kisaan valmistavan treenin kunnolla ja jaksan juosta kunnialla Terwalla 10 km kilpavauhtia maaliin saakka.

Hommasin uuden sykemittarin joka on laajemmin ohjelmoitavissa kuin edellinen mittarini. Sen avulla on tosi näppärä tehdä noita vetoharjoituksia ja kiihtyviä. Ohjelmoin vain valmiiksi treenin sapluunan ja itse harjoituksen aikana äänimerkkejä noudattaen ei tarvitse paljoa kelloa vilkuilla tai räplätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.