sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Avoimet Helsy-hallit, 2. kisapäivä

Tänään jatku kisailu Liikuntamyllyssä. Kahdeksansadan metrin juoksuja oli erä toisensa jälkeen, kun eri sarjoissa taisi olla lähes satakunta juoksijaa. Olipa siistiä nähdä tuollainen määrä keskimatkan juoksijoita samalla paikalla. Yleiseenkin sarjaan riitti neljä erää juoksijoita. Minulle oli tullut paikka toiseen erään. Hieman harmillista, kun toiveissa oli päästä kisaamaan kavereiden kanssa samaan erään.

Verrytellessä mietitytti vähän vasemman polven kunto. Se oli vielä hiukan aran tuntuinen eiliseltä. Päätin kuitenkin lähteä juoksemaan, kun matka ei kuitenkaan niin pitkä ollut. Valmistautuminen sujui rutiininomaisemmin kuin eilen. Vaihdoin piikkaritkin vasta ihan viime hetkillä enkä heittänyt takkia pois liian aikaisin.

Olin miettinyt, että täytyy lähteä agressiivisesti liikkeelle ja se onnistuikin hyvin. Olin letkassa ihan hyvillä sijoituksilla ensimmäisen kierroksen lopussa. Kello näytti jotain vähän päälle 30 s jossa kohtaa mieleen tuli, että mahtoiko alku olla kuitenkin turhan lujaa. Siitä alkoikin sitten väkeä valua ohi eikä minulla riittänyt paukkuja seurata. Sammuin oikeastaan aika täysin ja luulenpa, että eilen en missään vaiheessa juossut yhtä hitaasti kuin viimeiset kierrokset tänään. Aika oli 2'30,64 taisi olla kaikkien aikojen surkein tulos minulta. Hauskaa tälläkin kertaa silti oli ja oli mukava nähdä, että ehdin porukan vauhtiin edes ensimmäisellä kierroksella.

Pikkuisen turhaa ryntäilyä tässä nyt kuitenkin oli eikä aika todellakaan tyydytä. Ei tässä nyt kuitenkaan kannata itkua alkaa tuhertamaan, kun sai kuitenkin juosta kasisatasta hienossa kisassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.