sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Sairaana

Kisojen jälkeisenä aamuna tunsin heti olon flunssaiseksi. Kurkkua kivisti, nenä vuosi ja lihaksia särki. Matkustin Ouluun junalla ja käytin matka-ajan työn tekemiseen. Normaalisti olisin varmaan pitänyt sairauslomaa, mutta kun kerran matkustaa täytyi oli aivan sama tehdä etänä koodaustöitä. Tiistaista eteenpäin olenkin sitten ollut sairauslomalla kotona.

Nyt viikonloppuna olo on jo parempi ja koen että varmaan maanantaina pystyn menemään töihin. Silti heti kun lähden kävelemään, tunnen että kaikki ei ole aivan kunnossa. Henki ei kulje normaalisti. Viime keväänä allergiakauden alettua alkoi ihan samantyylinen meininki. Olisikohan nytkin päässyt allergiaoireet yllättämään? Oulussahan on vielä ihan selkeästi talvi, mutta etelässä käydessä oli runsaasti kevään merkkejä ilmassa. Ihan kuin joissain pajuissa olisi jo näkynyt pajunkissan alkuja.


Pitää varmaan varautua jo normaalia aiemmin allergiakauden alkuun, varsinkin kun kevään mittaan on useita etelän reissuja tiedossa. Kevät tulee etelässä aiemmin, ja viime kevään tuskailu allergiaoireiden kanssa ei houkuttele.

Hirveästihän tässä ei nyt pääse valmistautumaan mihinkään kisoihin, mutta pitää olla tyytyväinen jos edes starttaamaan pääsisi.

Askartelin muuten tuota selainversiossa näkyvää parhaat juoksut -listausta. Nyt aikoja klikkaamalla pääsee lukemaan kyseiseen juoksuun liittyvää kisaraporttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.