sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Lääkitys kuntoon

Kävin maanantaina lääkärin juttusilla ja sovimme, että kokeillaan samaa allergialääkitystä kuin viime keväänä. Varmistimme vielä https://kamu.suek.fi -palvelun avulla lääkkeiden soveltuvuuden kilpaurheilun harrastajalle. Haluan pelata reilua peliä. Lääkettä otetaan päivittäin ja otin ensimmäisen annoksen jo samana iltana.

Seuraavana aamuna lähdin kokeilemaan juoksua lyhyellä testilenkillä. Olo oli tosi hyvä. Hengitystievaivat olivat poissa ja vaikka juoksu tietysti tauon jälkeen tuntui raskaalta, on aivan eri asia hengästyä terveeltä tuntuvalla tavalla. Seuraavana aamuna en malttanut jättää aamulenkkiä viiteen kilometriin, vaan jatkoinkin kympin verran. Torstaina sama kymmenen kilometrin lenkki tuntui vielä paremmalta.

Seuraavat pari päivää pidin taukoa. Kävin äsken kokeilemassa juoksua. Lenkki tuntui vähän raskaalta, joten jätin sen kuuteen kilometriin. Hengitystieoireita ei vieläkään tuntunut, joten olen aika luottavaisin mielin. Eiköhän tässä ala vähitellen pääsemään taas juoksun makuun.

Jätin kuitenkin Tampereen kisat välistä, kun juoksu ei kuitenkaan ihan normaalilta vielä parin testilenkin jälkeen tuntunut. Haluan sen tietyn keveyden takaisin askeleeseen ennen kuin laitan numerolappua taas rintaan. Näin ollen seuraavaksi tähtäimessä on maantiejuoksun SM-kisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.