maanantai 6. helmikuuta 2017

Pelko ja epäilykset on huonoja kavereita

Kisaviikko on viimein alkamassa. Enää tarvitsee tehdä vain pieniä virittelyjä joilla yritän varmistaa sopivan vireen lauantain ja sunnuntain juoksuihin. Esimerkkinä virittelystä voisi olla viime lauantain 4x2'/2' palautuksin. Valitettavasti Ouluhallille ei päässyt joten tein harjoituksen ulkona. Vauhdit jäivät pehmeässä lumimuhjussa aika vaatimattomiksi, mutta kaiken kaikkiaan lupaava meno.

Into kisaamaan on kasvanut pm-hallien jälkeen. Pari enkkaa vuoden alkuun on tuonut uskoa omaan tekemiseen parin vuoden rämpimisen jälkeen. Kevät tuntuu myös viimein saapuvan. Ihan varmasti nähdään vielä  kovia pakkasia ja lumisadetta - onhan vasta helmikuu. Tunnen silti jo luissani että pian saa heittää pitkät kalsarit kaapin perälle odottamaan seuraavaa talvea.

Uskaltaisikohan lyödä vielä lisää pökköä pesään toteamalla että 3'/km vauhtien suhteen on alkanut tuntua että sehän on vain numero. Ihan kuin 4'/km kohdallakaan ei mitään todellista rajapyykkiä tässä kohtaa ole. On syytä unohtaa kunnioitus kakkosella alkavia kilometrivauhteja kohtaan. Olipa niiden saavuttaminen sitten fyysisesti miten vaikeaa tahansa. Pelko ja epäilykset on huonoja kavereita.

Hyvää valmistavaa viikkoa kaikille kisoihin suuntaaville! Ehkä näemme osan lukijoista kanssa Myllyssä ensi viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.