sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Pohjan koitokset 800 m

Tänään sunnuntaina oli sitten kisaviikon viimeinen startti. Ohjelmana oli kaksi ratakierrosta Saarenkylän kentällä.

Startissa oli kaksi muuta juoksijaa. Otin ennen starttia reilusti lujia avauksia nurmella. Piti saada kone käyntiin vielä yhden kerran neljän päivän sisällä. Oli aika keli, vettä satoi ja puuskittaista tuulta.

Otin päällykamppeet pois vasta pillistä ja sitten tulikin jo paikoillanne. Lähdettiin omilta radoilta ja mulla oli kakkosrata.

Posion kaveri lähti paukusta kuin raketti ja minä koitin seurata. Olin päättänyt että en löysää jos näen ainoankin toisen juoksijan. Eroa tais olla kymmenisen metriä. Eka kierroksen kohdilla toinenkin juoksija meni ohitse.

Mulla tuntui veri kiehuvan suonissa ja löin vaan pökköä minkä ehdin. Sitten juoksinkin jo ohi kakkosesta ja takasuoralla siirryin kärkeen.

Piti muuttaa taktiikkaa. En hölläisi ennen kuin maali suo helpotuksen. Aivan hirveä tappaja fiilis mutta Posion kaveri tuli kuin tulikin ohi ja jäin pari metriä jälkeen.

Sitten kuulin tulokset ja kyllä veti suun hymyyn. 2'12,28! Enkka parani yli kahdeksan sekuntia. Eipä olisi kisaviikolle parempaa päätöstä toivoa.

2 kommenttia:

  1. Tosi upea ennätys. Olisiko jopa syytä ottaa ohjelmistoon kasi, kun noin hyvin kulkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä tuota on tarkoitus juosta aina silloin tällöin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.