lauantai 6. kesäkuuta 2015

Uuden Rovaniemen juoksu 5000 metriä

Tulin eilen tänne Rovaniemelle kilpailemaan viikonlopuksi. Ensimmäisenä vuorossa oli lauantaina 5000 metriä Saarenkylän kentällä. Ennakkoon ilmoittautuneiden valossa päätin lähteä kisaamaan miesten voitosta. Naisissa oli taas Johanna Peiponen samassa kisassa mukana. Tiesin että tällä kertaa ei ole rahkeita hänen vauhtiinsa. Halusin myös säästää voimia huomista varten.

Lähdin paukusta aika rauhallista tahtia. Johanna lähti tykittämään tosi lujaa. Muut tulivat siinä vaiheessa mun perässä. Rentoutin vauhtia kunnes mut ohitettiin ja iskeydyin siihen peesiin kruise päällä.

Siinä sitä sitten laukattiin rentoa vauhtia ja en mennyt ohi vaikka tuntui että rahkeita olisi ollut. Ihan mun nuottien mukaan 2000 metrin jälkeen kaverilla niiasi vauhti vähän ja minä nykäisin vaihdetta isommalle.

Tällä kertaa yksi napsu riitti ja juoksin viimeisen 3000 metriä vähän alle 10'. Loppuajaksi tuli jotain 16'44 ja risat.

Olipa aika erikoista juosta tällainen hallitumpi kisa. Johannan mukanaolo varmisti ettei tee mieli alkaa liikaa henkseleitä paukuttelemaan mutta kiva kerrankin juosta nousujohteisesti ja tulla oman sarjan kärjessä maaliin.

Piikkarit toimi kans hyvin. Tekee mieli kokeilla niitä ratakympilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.