sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Vatsavaivoja ja koronaväsymystä

Tällä viikolla treeni on vähän takkuillut. Ensin tiistaina alkoi töiden aikana vatsa temppuilla ja yölle tuppasi päälle niin kova närästys, etten saanut nukuttua kuin muutaman tunnin. Tiistain iltapäivälenkki jäi välistä ja keskiviikon pidin kokonaan taukoa juoksusta. Seuraavinakin päivinä vatsa oli vähän huonona. Sen lisäksi viime päivien koronauutiset yhdistettynä stressaavaan tilanteeseen töissä vähensivät intoa lenkkeilyyn. Niinpä juoksin vain aamupäivän lenkit ja otin iltapäivät rennommin. Kävin lauantaina heti aamusta Ouluhallilla juoksemassa 10 x 1000 m / 1' joka sujui jo oikein hyvin. Tänään oli vaikeuksia motivoitua lenkille, mutta kävin kuitenkin juoksemassa hyvän pitkiksen. Liikkeelle lähdettyä juoksu tuntuu mahtavalta, mutta se ulos pääsy tuntuu nyt tuottavan jonkin verran vaikeuksia.

Niinpä kevensin alkavan viikon ohjelmaa siitä mitä olin suunnitellut alunperin tähän aikaan talvesta tekeväni. On parempi antaa löysiä kuin yrittää sitkutella väkisin, jos on edelliselläkin viikolla ollut vaikeuksia motivaation tai vaikka terveyden kanssa. On tässä se hyvä puoli, että vähän aristellut vasen nilkka on saanut aikaa palautua ja on nyt tosi hyvän tuntuinen.

On sekin jännä, että tuntuu kuin ei olisi treenannut juuri lainkaan, vaikka kilsoja kuitenkin kertyi yli 100 km kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.